Nieuws

Wat je als tankstation medewerker mag verwachten

Heb je passie voor sales of ben je bereid om sales te leren in een zeer gunstige omgeving, dan is werken bij een tankstation ideaal voor jou. Je moet echter enkele kwaliteiten hebben om uit te blinken in deze functie, zoals een passie hebben om lekker eten te bereiden en te serveren, je gaat uitdagingen niet uit de weg, geniet van een snelle werkomgeving, je helpt graag anderen – zowel teamgenoten als gasten , je bent betrouwbaar en kan makkelijk multitasken, je bent klantvriendelijk en een doorzetter, je hebt een positieve en enthousiaste instelling en je vindt het niet erg om in teamverband goede service te leveren aan klanten.

Enkele van je taken

Als verkoopmedewerker bij een tankstation moet je in staat zijn om meerdere taken uit te voeren en je te allen tijde professioneel te gedragen. Daarnaast zijn enkele van de taken waarvoor je verantwoordelijk bent: inventariseren, schappen vullen, voorraad opnieuw bestellen, tekenen voor geleverde artikelen, ervoor zorgen dat beveiligingscamera’s correct werken zonder obstakels, servicegebieden schoon, netjes en veilig houden keer. Je controleert ook of het ingenomen geld overeenkomt met de omzet die na elke dienst wordt geregistreerd. Werken bij EG kan de beste keuze zijn die je ooit hebt gemaakt.

Werkuren

Houd er bij het werken in een tankstation rekening mee dat tankstations 24 uur per dag open zijn. Je bent flexibel voor ochtend-, middag- en avonddiensten. Je salaris kan een contract zijn of vaste werktijden en je kunt ervoor kiezen om in deeltijd te werken. Als verkoopmedewerker breng je het grootste deel van je tijd door in een kiosk of winkel, aan de kassa, het aanvullen of bedienen van klanten. Afhankelijk van de grootte van het tankstation werk je misschien alleen of met andere mensen met minimale begeleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Het mooie van starten als tankstationmedewerker is dat je wordt opgeleid tot allround verkoopmedewerker, zodat je alle ins en outs van een tankstation kent. Je zult ook meer soft skills krijgen omdat je met klanten praat, kassa werkzaamheden uitvoert en ervoor zorgt dat klanten een goede ervaring hebben op het station. Houd er rekening mee dat je ook een uniform krijgt om te allen tijde te dragen tijdens je dienst. Werken bij een tankstation zit vol uitdagingen en geen dag is hetzelfde. Je moet dus echt bereid zijn om hard te werken en een goede communicator zijn. Om te solliciteren op vacatures bij een tankstation, ga je naar de websites van een aantal wervingsbureaus bij jou in de buurt.

Reacties uitgeschakeld voor Wat je als tankstation medewerker mag verwachten