Nieuws

Dieseltanks

Een dieseltank is een tank waar diesel of brandstof in zit. Deze tanks zijn handig voor verschillende mensen. Welke mensen dat zijn wordt nog uitgelegd. Een brandstoftank wordt geleverd met alle bijbehorende ‘accessoires’. Je krijgt een brandstofpomp, een teller, brandstoffilter, brandstofslang, vulpistool, over vul beveiliging en ontluchting. Brandstoftanks zijn erin heel erg veel verschillende maten, genoeg om iedereen tevreden te houden.

Wat is een dieseltank?

Een dieseltank is een tank waar je brandstof in kan opslaan zodat je bijvoorbeeld met een tractor kan tanken zonder dat je naar een tankstation heen moet. Een dieseltank is heel erg handig voor verschillende mensen.

  • Boeren, zo hoef je niet van het land af om te gaan tanken.
  • Bedrijven die vrachtwagens hebben.
  • Bedrijven die bedrijfsauto’s/andere soorten wagens hebben.

Waarom?

Een dieseltank neem je omdat er voor sommige wagens geen andere oplossing is. Voor een bedrijf kan het best wel heel erg handig zijn. Je kan er veel brandstof in kwijt. Als een bedrijf vrachtwagens heeft dan kan het heel erg handig kan zijn om een brandstoftank te hebben. Eigenlijk moet het wel anders gaan de vrachtwagens nergens naartoe.

Kiwa

De Kiwa is een keuringsbedrijf die verschillende producten, diensten en systemen, inspecteert, test en certificeert. De Kiwa keurt ook dieseltanks. Een Kiwa dieseltank is dus een gecertificeerd product die voldoet aan alle eisen, wat dus betekent dat het een kwalitatief product is. Als je een dieseltank wilt kopen moet je dus kijken of de dieseltank Kiwa gecertificeerd is.

Waar moet je op letten als je een dieseltank koopt?

Natuurlijk moet je kijken naar of de dieseltank Kiwa gecertificeerd is. Maar waar moet je nog meer op letten? Je moet natuurlijk weten waar voor je de tank gaat gebruiken. Daarbij hoort bijvoorbeeld hoeveel inhoud de dieseltank gaat hebben. Ook moet je kijken naar waar de dieseltank geplaatst gaat worden want er moet natuurlijk wel genoeg ruimte zijn voor de dieseltank. De tank moet op een gangbare plek staan want de tank moet natuurlijk ook bijgevuld worden. Dit waren de belangrijkste dingen waar je op moet letten.

Reacties uitgeschakeld voor Dieseltanks